Agenda raadsvergadering 19 januari 2017

Aanstaande donderdag vindt er weer een raadsvergadering van de gemeenteraad van Meierijstad plaats.

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen, zijn: wijzigingen van verordening en regelingen diverse commissies, bespreking coalitieakkoord 2017 – 2011, wijziging programmabegroting, benoeming en installatie wethouders en installatie raadsleden en burgercommissieleden.
Voor Team Meierijstad zullen die avond Eus Witlox en Eric van den Bogaard benoemd worden als wethouders. Peter Verbraak en Marischka Klotz geïnstalleerd worden als raadsleden. Arie Smetsers en Miranda Kerkhof-Ulehake worden geïnstalleerd als burgercommissieleden.
De volledige voorlopige agenda staat in de volgende link: voorlopige agenda 19 januari 2017. Voor de stukken verwijzen we naar de website van gemeente Meierijstad www.meierijstad.nl

De vergadering vindt plaats in de raadszaal locatie Sint-Oedenrode, Burgemeester Wernerplein 1.