Eigenheid van 13 kernen moet blijven, ook in Meierijstad!

 

Ons doel is mensen en organisaties te verbinden, dit doen we door te luisteren en belangen af te wegen. Op deze manier werken we aan Meierijstad, voor iedereen!
Wij zijn trots op de eigenheid van al de 13 kernen. Deze eigenheid willen we behouden en versterken.Met behulp van een breed netwerk staan wij met onze wortels in Meierijstad. We zijn er niet alleen voor de gemeenschap maar we komen zelf ook uit deze gemeenschap.
Goede communicatie met onze inwoners is ons uitgangspunt. Goede communicatie betekent niet alleen luisteren en informeren, het betekent ook samen met de inwoners aan de slag gaan om wensen of plannen te realiseren. Door de inwoners van Meierijstad in een vroeg stadium te betrekken bij onze plannen, geven wij ze zeggenschap. Mensen voelen zich gehoord en betrokken. Dat geeft ons werk draagvlak. Samen met onze 7 kernwaarden maken we Meierijstad!