Geboren en getogen in Rooi: Will van Gerwen

Mijn naam is Will van Gerwen, ben getrouwd en geniet van mijn pensioen.

Heb twee zonen en drie kleinkinderen. Sinds 1990 ben ik raadslid voor de gemeente Sint-Oedenrode. Door ziekte ben ik een korte periode geen raadslid geweest. Ik heb grote ervaring in het vertegenwoordigen van de inwoners in de Raad.

Ik vertegenwoordig een grote en brede achterban in Sint-Oedenrode, zie daarvoor ook de vorige verkiezingen. Ik wil het belang van de inwoners van Meierijstad en met name die van Sint-Oedenrode kunnen behartigen in de nieuwe raad van Meierijstad.

Ik ben kritisch maar kan ook goed compromissen sluiten op basis van steekhoudende argumenten. Bij verschil van mening ben ik bereid om er gezamenlijk uit te komen, mits het belang van de inwoners van Rooi maar centraal staat. Ik zoek nadrukkelijk de inwoners van Rooi op waar nodig met de wethouder aan mijn zijde. Dat zal ik ook blijven doen voor de inwoners van Meierijstad.

Primair is mijn expertise de communicatie met de inwoners en op gebied van ruimtelijke ordening , wegen en groen. Ik zorg daarbij voor draagvlak en betrokkenheid. Mijn achterban zit vooral in Sint-Oedenrode vooral bij de inwoners in het algemeen maar ook bij verenigingen, scholen en ondernemers. In Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode ben ik werkzaam geweest en ik ken daar ook de nodige inwoners en bedrijven.

Will van Gerwen,

  • Nummer 5 Team Meierijstad
  • DGS/BVT wordt Team Meierijstad