Plek 2 is voor Wern van Asseldonk

Wern van Assedonk (48), geboren en getogen in Erp. Ik ben ruim twintig jaar werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer in de agrarische sector. Op dit moment fractievoorzitter van Democratisch Dorpsbelang in Veghel. Verder al een aantal jaren bestuurlijk actief binnen ZLTO Veghel en Harmonie OBK Erp. Muziek is een grote hobby van mij, zowel actief muziek maken als passief muziek luisteren.

Ik ben een voorstander van een kleinere overheid zodat er zoveel mogelijk financiële middelen daar komen waar ze horen, bij de burger. Persoonlijk contact, zo praktisch mogelijk invulling geven, open communicatie, eerlijk, elkaar recht in de ogen durven kijken, de handen uit de mouwen, ondernemen, verenigingen, vrijwilligers, zijn uitspraken die bij mijn heel hoog in het vaandel staan.

Graag wil ik samen met TEAM Meierijstad werken aan een plek waar u fijn kunt wonen en recreëren, er een bloeiend verenigingsleven is, en het bedrijfsleven zich kan ontwikkelen. TEAM Meierstad, 13 Kernen 1 Team; Gewoon doen.

Wern van Asselonk,

  • Nummer 2 kandidatenlijst Team Meierijstad
  • DDB wordt Team Meierijstad