Inwoners meedenken over afvalinzameling en riolering

Buurten in de buurt met nieuwe politieke partij Team Meierijstad

Op 26 september a.s. zijn wij als Team Meierijstad aanwezig bij de bijeenkomst over afval- water en rioolbeleid Meierijstad in Cultureel Centrum Het Spectrum te Schijndel van 20.00 tot 22.00 uur.

Graag willen we buurten over dit onderwerp en andere actualiteiten en maken we nader kennis met inwoners en andere belanghebbenden. Deze bijeenkomst is een goede gelegenheid om uw eigen visie te delen met onze mensen die op deze avond aanwezig zijn.

Team Meierijstad is een nieuwe lokale partij die is ontstaan uit zes bestaande lokale politieke partijen vanuit Veghel (DDB, Hart voor Veghel en TEL), Schijndel (DORP-ABS) en Sint Oedenrode (DGS-BVT en Hart voor Rooi). Belangrijk uitgangspunt van de partij is dat zij zich als lokale partij onafhankelijk kan opstellen bij de bepaling van standpunten. En dat zij voor en door de 13 kernen van Meierijstad inzet en zich laat inspireren door de meningen, wensen, standpunten vanuit elke kern. We hopen u te ontmoeten op deze avond.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kijk dan op:

http://www.meierijstad.nl/meierijstad/nieuwsberichten_41636/item/toekomstig-gemeente-meierijstad-laat-inwoners-meedenken-over-afvalinzameling-en-riolering_45850.html