Over Team Meierijstad

Vanuit de zes partijen: DORP-ABS uit Schijndel – DGS-BVT en Hart voor Rooi uit Sint Oedenrode – Hart voor Veghel, TEL en DDB uit Veghel zetten wij ons al jaren in voor de dorpen. Team Meierijstad behartigt onafhankelijk van de landelijke en provinciale politiek de belangen van onze inwoners. Voor iedereen uit de hele gemeente Meierijstad: in alle 13 kernen.

Doordat veel inwoners onze programma’s steunden, kregen we veel stemmen. In alle drie de gemeenten hebben we zetels in de gemeenteraad en “leveren” we wethouders.

Zo kunnen we de stem van de burger laten door klinken in de gemeenteraad, en zo dragen we verantwoordelijkheid in het college van burgemeester en wethouders.

De fusie tot de gemeente Meierijstad heeft ons bij elkaar gebracht. We zijn samengegaan in één nieuwe grote sterke lokale partij met de naam Team Meierijstad. We hebben hier het laatste jaar hard aan gewerkt en dit samen voor elkaar gekregen. We zijn hier erg trots op!

Dat zie je terug in ons logo: De achtergrond van het logo is de omtrek van de plattegrond van Meierijstad. De kleuren staan voor de diversiteit van de voormalige partijen van Team Meierijstad. Deze diversiteit behouden we in onze nieuwe partij.

Het logo bestaat uit 13 balken: Deze staan voor de dertien kernen van Meierijstad. Verder staat het logo in perspectief, er zit diepte in. Hiermee laten we zien dat wij als politieke partij een vraagstuk van alle kanten zullen bekijken, om vervolgens onafhankelijk en vrij onze standpunt te bepalen.

Zijn we daarmee een nieuwe partij of zijn we daarmee het beste van 6 bestaande lokale partijen? Zeker is dat we ons gaan inzetten voor alle inwoners van de nieuwe gemeente Meierijstad: